Следвайте Гласове в ТелеграмЗападът ще продължи да балансира между идеологическите си

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЗападът ще продължи да балансира между идеологическите си
Коментари Харесай

Захарова: Западът ще продължи да увърта за мирни преговори, докато не унищожи Украйна

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Западът ще продължи да балансира сред идеологическите си разкази, отказвайки спокойно решение на спора, до момента в който не унищожи Украйна. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в изявление за телевизионния канал " Русия-24 ", представена от ТАСС.

Захарова твърди, че в последно време в западното обществено пространство тематиката за преговорния развой се визира „ на места “. В този подтекст тя напомни, че по-рано високопоставени представители на Европейски Съюз и Съединени американски щати са упорствали обстановката към Украйна да се взема решение на бойното поле.

„ Изведнъж стартира напълно друг дневен ред, интензивно отменяне на личните разкази “, сподели Захарова.

" Започва операцията на думите. Мисля, че те ще продължат да балансират сред личните си идеологии, до момента в който изцяло се срутен, изтощят и, почтено казано, до момента в който не унищожат Украйна ”, добави Захарова.

Захарова означи, че Вашингтон и Лондон „ посредством ръцете на някогашния английски министър председател Борис Джонсън не разрешиха на украинското управление да договаря с Руската федерация “. Затова, по нейните думи, западните страни в този момент не могат намерено да декларират нуждата от договаряния, сподели формалният представител на съветското външно министерство.

„ Те не могат да кажат това, в противоположен случай цялата им конструкция ще се разпадне “, разяснява Захарова.

Инфо: ТАСС

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР